Svart skönhet

081109
Idag provkörde vi en av bilarna som vi sett ut i Volvohallen. Svart, snygg och rymlig V50 med T5:a och mörk inredning. På tisdag kör vi en liknande S40 och därefter får vi se hur avgörandet faller. Förväntasnfulla är bara förnamnet på vad vi är!!



Lyxsupé

081109
Vilka vänner vi har! I torsdags bjöds vi på härlig mat och sällskap hos K,D&W och i lördags blev det gourmetmiddag hemma hos Emy och Daniel: ) Bjöds på riktig nyårssupé med kantarellsoppa till förrätt och älgstek till huvudrätt. Kunde knappast ha passat K´s smaklökar bättre: ) Till efterrrätt hade Emy ordnat chokladmousse med hallonsås som vi avnjöt parallellt med att vi spelade spel, drack goda viner och babblade. Riktigt lyckat : )
Nu är bara frågan: Hur toppar man det här?!

   


Husesyn

081107

Middagen hemma hos Karolina och Daniel igår var supernice! Var riktigt kul att träffas alla fyra igen och härligt att få se lilla Wilma i sin hemmiljö. Trots att hon ser ut att vara nyfödd har hon med sina 3 kg nästan fördubblat sin vikt. Kommer med all säkerhet att bli en riktig pangbrud!: ) På tal om saker som ser bra ut så har de nu fått iordning det mesta i huset och det är grymt snyggt! Bra jobbat: )

Nästa projekt för mig och Karolina kommer troligtvis att bli barnvagnsbio. Hur många vuxenpoäng är inte det??!

   


Ibland slår man på stort..

081106
Vad jag skrattade då Kerstin, mellan två högar av mat och div varor, lade upp denna lilla pepparkaksform i form av en Dalahäst på bandet på ICA Maxi. Storshopping;) 


Näbb

081106
Dessa söta budgetklänningar skulle passa bra till en liten gäst eller näbb på ett bröllop. Skall absolut tipsa min syster om dessa. Den rosa kommer från Cubus och den silvriga tyllklänningen från H&M. Den sista vore väl en dröm för en liten prinsessa: )


  


Wroom

081105
Har planer på att införskaffa en bil. Vore så skönt att kunna ta sig längre sträckor vid behov och att ha en ordentlig "Bettan" att ta hand om (inget illa om Porschen men den funkar egentligen bara i stadstraffik). Nackdelen med bilar är ju att det är så sjukt dyrt att köpa och att äga en. Dags att börja snåla in med andra ord!

Vad sägs om den här daytonagrå skönheten för det nätta priset av 1,1 miljoner?!


En sådan karl


Oh, dessa män. Är dem inte fantastiska!? På nolltid hissade K upp vår lilla bil, fick av däcken, fick på de nya och hann dessutom ta över min syssla som innebar att avfetta och tvätta sommardäcken. Helt enkelt fantastiskt.  

Efteråt belönades vi med en härliga middag och mysigt sällskap i form av mina föräldrar. Mer omtänksamma människor får man leta efter!
 
Idag är jag full av beundran med andra ord : )


Allt som glimmar

081031
Paljetter. Jag vill ha dem. Helst en stor tröja med något tryck eller ett juste linne som badar i dem. Skall inleda med ett par tights om det finns några kvar på marknaden (eftersom Top Shop i Gbg aldrig har det man sett/vill ha så utgår jag ifrån att jag får söka någon annanstans).


Kappa

081031
Allt detta sökande efter en höstkappa har gjort att jag tröttnat och lagt ner. Därför blev jag förvånad då jag sprang på en svart i söt enkel modell häromdagen. Funkar både till fest och vardags. Aningen lång men det går att lösa om jag får lust för att ändra den. Suktar dock fortfarande efter en skön päls eller en jacka variant coolare som kan ersätta min skinnjacka. En juklapp kanske. Någon?


Bilprovningen

081030

Detta var andra gången jag ansvarade för att ta bilen till bilprovningen. Förra året var det en äldre, trevlig man som tog sig an både porschen och mig. Han förklarade allt han gjorde, fick mig att bli intresserad och att känna mig bekväm.
Vad mötte jag idag? Fem killar mellan 20 och 35 som inledningsvis bara stod där utan att säga något då jag steg ur bilen. Jag som inte har en aning om hur sådant här fungerar, om man vanligtvis går med under inspektionen eller sätter sig någonstans och tar en kaffe blev direkt obekväm och otålig. Tillslut var det någon som frågade om jag hade förbetalt och så kom någon tafatt fånig kommentar från en av dem då jag frågade vart jag skulle ta vägen. Ytterligare någon minut gled förbi då jag bara stod där medans de glodde, men så kom äntligen den ansvarige och tog tag i sin uppgift. Känslan av tafatthet gick inte att komma ifråm men det kändes ändå bättre då inspektionen påbörjats eftersom jag då kunde fokusera på den (De övriga bilägarna, läs gubbarna, som var där med sina bilar gjorde dessutom likadant så jag följde helt enkelt deras exempel). Givetvis gick en säkring på ett av kontrollinstrument varpå jag i ca tio minuter åter igen fick stå och glo på ingenting medan någon privatperson med uppenbar diagnod började konversera om båtar och drog oförståeliga vitsar ur sitt liv. Därefter gjorde en av de unga arbetarna ett taffligt försök till konversation:
-kommer du från Backa?
-Nej
-Hur gammal är du?
-29
-Nä, då är du inte hon...

Slutligen fick jag åka därifrån.

Det finns en anledning till att kvinnor inte skall göra sådant här.


Acnevit

081029
Denna härliga klänning från Acne skulle göra sig bra till fest och som tärnklänning. Riktigt söt!
4 500kr för den som har råd..


 


XXL

081028
Har lyckats med något som jag aldrig tidigare hört talas om; Jag har fått en tröja att bli för stor i tvätten. Känn på den! Lyckligtvis fick jag lämna tillbaka tröjan och fick en ny. Dessutom har jag fått bra tips på hur jag skall torka ömtåliga tröjor i ull framöver (jo, jag plantorkade den faktiskt). Man lägger dem helt enkelt på en frottéhandduk och rullar ihop den. Då suger handduken upp den mesta fukten och gör inte plagget så känsligt då det sedan skall plantorkas. Tips från coachen.


Konst

081027

Behöver komma upp saker på väggarna här hemma. Har varit min uppgift i ett års tid nu men har fortfarande inte fått tummen ur. Vill helst själv stå för verken, men har inte riktigt lyckats få ner mina idéer på papper ännu.

Tyckte denna tavla var cool. Tyvärr går den åt det guldiga hållet medan vi har silver här hemma. Dags att börja vara kreativ helt enkelt..


Surprise

081026

Intet ont anande närmade sig Emy Restaurang Sandberg & Månsson i lördags i sällskap av sin sambo Daniel. I restaurangens vackra undervåning stod jag och ett 20-tal andra och väntade på att få fira den blivande 30-åringen. Daniel hade nämligen samlat till överaskningsfest (vilket givetvis är anledningen till att jag inte kunnat skriva något om detta) med en fin italiensk buffé. Då Emy väl gled ner för trapporna och välkomnades av ett jubel blev hon minst sagt förvånad. Mest överraskade blev dock vi gäster då vi fick höra att Daniel friat till Emy samma morgon! Den presenten sa hon självklart ja till:) Efter middag, drinkar och trevligt mingel avlutades kvällen på restaurangen, men innan vi vände hemåt i regnet blev det även en vända inne på Bliss.


Presenten köpte jag tillsammans med Jojo och det blev tillslut ett halssmycke i form av två berlocker från Thomas Sambo. En stjärna och bokstaven E. Rockigt elegant. Kunde hon bli annat än nöjd?

          


Presentjakt

081023

Rastade Emy på stan i veckan i hopp om att hon skulle hitta något att önska sig till 30-års dagen. Har inte varit så lätt att veta vad jag skall satsa på då våra stilar är ganska olika, men jag fick iaf ett hyfsat grepp om vad hon vill ha i smyckesväg. Dessutom hittade vi en stilren klänning och spetstights till henne som hon troligtvis ska ha på dagen D.

            
Uppdatering: Har slagit mig ihop med Emys vän Jojo gällande presenten och vi är övertygade om att hon kommer att bli nöjd:)


Päls

081022

Efter att jag skilts åt från min syster och mamma då vi var på stan i förra vecka fortsatte jag att titta i affärer på egen hand. Var bla in på secondhand-butiken Ragglady och hittade en svart underbar päls. Nackdelen var att det var en äkta kaninpäls och att den kostade 2 000kr. Känns som mycket pengar just nu och jag vet inte om jag skulle ha mage att bära en äkta päls. Hur som helst så har jag inte kunnat släppa denna fantastiska jacka! Suck. Skall göra ett återbesök snart för att se om den finns kvar och för att prova om den i hopp om att jag ändrat åsikt..

Min gamla vapendragare
som är en omsydd pälskappa

     


RSS 2.0