Samarbete

090423

I morgon släpps Matthew Williamsons kollektion för HM. Gillar den blå kosymkavajen och långklänningen. Dock inte tillräckligt för att stå och köa eller för att jag skall tycka att dem är värda sin prislapp. Kuvertväskan är jag dock riktigt sugen på och hoppas på att få den i min ägo. Någon som skall dit?

     


Shrek

090419


Vad har hänt med Robinson?! Inte längre några roliga intriger, intressanta samtal eller vackra miljöer. Det enda man minns efter varje program är ett stinkande träsk med massor av otrevliga småkryp. Sist hade jag störts behållning av de bisarra texterna som dök upp i nederkant och som löd något i stil med: "Se hur Erik bllir omplåstrad efter tävlingen på tv4.se" och "Se mer av hönsslakten på TV4.se".. Tävlingarna verkar iofs hålla en bra standard, iaf om man jämför med "Hjälp, jag är med i en japansk Tv-show".. Blir bara för mycket av allt. Wipeout däremot bjuder på många skratt och har dessutom det sköna kommentatorparet Felix och Hans i studion : )

   


goa grejer

090419


I lördags tillbringade vi hela dagen på stan, i sällskap med resten av Göteborg (pust). Människor kommer verkligen fram ur sina hålor och ockuperar varenda millimieter av uteserveringarna för att lapa sol. Som tur är har Göteborg en del grönområden dit man också kan bege sig, eller så dinglar man med benen vid kanalen med en glass i handen som vi.





Idag har vi (läs K) bytt däck på Porschen ute på Hönö. Är något speciellt med att se sin man, med van hand, stå och jobba med bilen. Själv är jag mest bara i vägen och känner mig tafatt i detta samanhang.

Efteråt blev vi bjudna på årets första grillning. Yummie!

                                            


Knådad?

090416


Äntligen fick jag tummen ur och utnyttjade mitt presentkort som jag fick förra året av Lisa då jag fyllde år. Presentkortet bestod av en ryggmassage på Gilda Skolan och jag såg verkligen fram emot att få bli ordentligt knådad. Blev dessvärre besviken då halva tiden gick åt till att massören fyllde i ett formulär om min rygg och vilka produkter jag använder samt till att få igång blodcirkulationen med någon form av vibrator. Därefter ägnade hon sig åt min rygg. Visst var det behagligt och avkopplande, men det kändes mest som att bli kliad på ryggen och jag väntade hela tiden på att hon skulle börja ta i. Då var det hela plötsligt över. Suck. Tacka vet jag K´s händer! :)



                 

Cribs

090414


Färjan. Stundtals oerhört underhållande. Tittade ni då man fick följa med hem till kryssningsvärden Per då han var sjukskriven? Han lät kamerateamet följa honom och hans familj under en morgon och visade stolt upp sina färdigheter i att duka fram frukost. Det bästa var då han öppnade kylen för att visa upp innehållet för kameran. Precis som MTV Cribs. Som sagt, mycket underhållande. 




Easter

090413


Hela påsken bjöd på underbart väder och då vi var på Hönö under långfredagen tillbringade vi större delen av dagen utomhus. Blev riktigt nostalgisk då jag och min syster gick runt med Fanny i bergen och återupptäckte gamla favoritställen som en koja i berget och vår "affär". Den nostalgiska biten fortsatte under eftermiddagen då vi, till våra mäns fasa, fick för oss att rensa bland våra saker på vinden. Blev en hel del som gick till tippen och till second hand, men några godbitar ställdes tillbaka på vinden. Kan konstatera att Fanny  kommer att ha en gedigen samling av My little ponny, monchichi och Barbie att leka med framöver.. 


           


På påslafton hade vi Emy och Daniel hemma på middag. Kändes inledningsvis som ett avsnitt ur "halv åtta hos mig" då vi visade (Daniel) runt i lägenheten och serverade aptitretare och vin i vardagsrummet : ) Blev en lyckad kväll som slutade med att vi struntade i utgång.



Movienight

090409


Blev date med pappa igår då vi såg "Män som hatar kvinnor". En bra film men boken, som jag nyligen läste ut, var bättre. Känns ju alltid som om de missar mycket info i filmerna då man har all fakta från boken, men överlag var filmen välgjord och lik boken. Hade dessutom givande samtal med far så kom hem utpratad och belåten.




För honom

090406


Finns en del justa herrkoftor på HM just nu. K håller dock inte med..


Återträff

090404


Blev en AW med några av mina kollegor från centrum igår på "nya" incontro. Jag gjorde dock misstaget att dyka upp strax före fem och hamnade därmed i en lång kö. Blev inte heller insläppt trots anledningen att mitt sällskap redan fanns i lokalen så fick snällt stå och vänta i ca en halvtimme (vart tog alla förmåner vägen?!). Mina söta kollegor visade sig dock i fönstret, som vättte ut mot kön, med jämna mellanrum och ringde också för att stämma av min position i kön. Riktigt kul att träffa dem igen, för det gjorde jag till slut ;) 


 


Pannkaka

090402

I veckan hade vi en heldag med jobbet vilken spenderades i Alingsås i sällskap med krögaren och grillmästaren Ulrik Lindelöv. Dagen gick ut på att vi, förutom att arbeta, fick laga mat tillsammans med Ulrik. Vi blev uppdelade i olika grupper och fick ansvara för olika rätter. Min grupp, bestående av Johanna och Ingemar, blev satta på att göra huvudrätten. Vi skämtade redan innan om att vi säkerligen skulle tabba oss, och mycket riktigt så gjorde vi det. Saken var den att jag och Johanna sattes att skala rotfrukter som vi sedan skulle hacka ner, koka med mjölk och sedan mixa. Både jag och Johanna utgick från att vi ansvarade för att göra soppan, varpå vi tyckte det var märkligt att den visade sig bli så pass tjock som den blev. Vi fortsatte att späda den i hopp om att få till en perfekt soppkonsistens då vi blev avbrutna av en kollega som undrade vad vi lagade. Då vi svarade soppa fick vi beskedet om att den tillverkades av en annan grupp. Vi stod alltså och höll på att förstöra varån puré som skulle serveras till kalvkött! Givetvis blev det samling, "banningar" från mästerkocken, pikar och en massa skratt. Vi började genast fråga efter maizena eller mjöl i ett försök att reparera skadan, men Ulrik, mästerkock som han är, menade att vi istället skulle servera "purén" (hade nu konsistensen av barnmatspuré) som en blankett. Tydligen något han snappat upp i Frankrike, vilket inte var oss emot. Visade sig smaka riktigt gott men givetvis hade ursprungsidén varit bättre. Var bara att bjuda på den tabben medan kommentarerna fortsatte att hagla under kvällen.

Nu har jag det alltså svart på vitt att jag inte hör hemma i ett kök. Dags att lämna över alla de syssorna till K med andra ord..  

 


Strumpisar

090401

Har glömt att visa...

..de här läckra strumpbyxorna som jag lånade av Charlotta då vi var på White night!


RSS 2.0