Reklam

081010

Cubus håller som bekant på att "poppa upp" sitt varumärke, men efter att ha sett deras reklam verkar de inte ha ändrat klädutbudet nämnvärt (kommer därmed fortsätta att undvika denna butik) Däremot är deras reklamfilm på TV med Mini, där hon tar av sig plagg efter plagg, snyggt gjord. Där ligger H&M tråkiga reklamfilmer långt efter. De har å andra sidan snygga kläder och deras inspirationsblad som kom i våras var riktigt snyggt.


På tal om reklamer kan jag inte sluta att tycka om Telia-familjen. Är till och med glad över att pappan har träffat en kvinnaJ (jo, jag vet att det inte är på riktigt).

Skrattade också högt då jag såg reklamen för en ny migräntablett; "alla tjejer gick på tjejmiddag utan Emma, hon hade migrän och fick stanna hemma"..Alla-barnen fungerar alltid.

Sjukast är ändå en reklam där en man står i ett fallfärdigt hus och fanstiserar om att allt är klart. Han ställer sig bla i det rum som kommer att bli badrum, låtsas att han tvättar sina händer och sedan att han borstar tänderna. Det är bara det att då han gör det sistnämnda för han handen mot munnen och trycker tungan mot ena kinden, varpå det ser ut som han imiterar något helt annat än tandborstning.. Ta bort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0